Fotovoltaika od poptávky po připsání dotace

Zvažujete pořízení malé fotovoltaické elektrárny na Váš rodinný dům včetně dotace? Popsali jsme pro Vás proces od poptávky po připsání dotace na Váš účet. Celým procesem Vás rádi provedeme a vše zařídíme. Stačí poslat poptávku a vše další již můžete nechat na nás.

Proces k realizaci fotovoltaické elektrárny pro Vás vůbec nemusí být složitý, pokud vše necháte na zkušených odbornících, kteří se o vše postarají. Zakládáme si na osobním přístupu. Na každém našem klientovi nám velmi záleží. Někteří se o zkušenost i podělili a můžete si přečíst v našich realizacích. Každému se věnujeme individuálně a pečlivě Vás seznámíme s každým krokem celého procesu od poptávky fotovoltaiky po dotaci do takového detailu, jak pro Vás bude důležité.

Návrh řešení fotovoltaiky přímo pro Váš dům

ORIENTAČNÍ NABÍDKA

Jakmile od Vás obdržíme poptávku s potřebnými podklady, v co nejkratším čase připravíme orientační technický a cenový návrh, ve kterém zohledníme informace, které jsme od Vás získali. Bude-li třeba některé informace upřesnit, předem Vás kontaktuje některý z našich techniků. V tuto chvíli je vše nezávazné.

OBHLÍDKA STAVBY

Následně Vám zavoláme a domluvíme si termín setkání na stavbě. Pro přesné technické řešení je třeba ověřit spoustu detailů – například kudy povedou kabelové trasy mezi jednotlivými prvky systému, ověřit reálné možnosti umístění panelů na střeše, nebo vyřešit, kam se umístí konkrétní komponenty (baterie, bojler dle zvolené velikosti, měnič, jistící prvky apod.).

FINÁLNÍ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ

Nyní již máme všechny potřebné informace pro přípravu technického řešení přímo na míru Vaší spotřebě a dalším požadavkům. V tomto detailu je již přesně specifikováno, kolik fotovoltaických panelů bude umístěno na Vaší střeše nebo jaký střídač je pro Vás ten nejvhodnější. Vše, co ještě budete chtít vědět, Vám pečlivě vysvětlíme a budete-li se vším souhlasit, připravíme návrh smlouvy.

Nezbytnou administrativu, kterou fotovoltaika obnáší, vyřídíme

SMLOUVA O DÍLO A START PROJEKTU

Podpisem smlouvy začíná celý proces běžet a my se můžeme pustit do práce.

ÚŘADY A ADMINISTRATIVA

Abyste se nemuseli zabývat povinnými formalitami a vším se prokousávat, zařídíme vše za Vás. Projektů jsme již zprocesovali hodně, a tak víme, co a jak. Abychom mohli jednat s úřady a příslušnými autoritami, například s distributorem elektrické energie, stačí podepsat plnou moc pro vyřízení potřebných úkonů a my již vše vykomunikujeme.

VYŘÍZENÍ DOTACE NA FOTOVOLTAIKU

Starosti si nemusíte dělat ani s dotací. Připravíme energetický posudek i veškerou potřebnou dokumentaci a žádost o dotaci Nová zelená úsporám na fotovoltaiku vyřídíme. Pomůžeme Vám získat nejvyšší možnou částku. Jakmile bude dotace “přiklepnuta” (částka je pro Vás rezervována na dobu 12 měsíců, ve kterých musí být FVE realizována), můžeme pokračovat v procesu.

SMLOUVA S DISTRIBUTOREM ENERGIE O PŘIPOJENÍ

Pro dohodu s distributorem energie je potřeba projektová dokumentace, kterou samozřejmě také zpracujeme, včetně přípravy návrhu smlouvy o připojení Vašeho místa na distribuční soustavu.

Instalace fotovoltaiky, výroba energie a dotace

VLASTNÍ INSTALACE VAŠÍ FOTOVOLTAICKÉ ELEKTRÁRNY

Poté už s Vámi domluvíme termín montáže fotovoltaické elektrárny. Zpracujeme instalační dokumentaci, zajistíme veškerý materiál a samotnou montáž. U menších domů se zvládne instalace za 1 den, u větších a složitějších pak za 2-3 dny. Následně je provedena povinná revize.

VÝROBA VAŠÍ VLASTNÍ ELEKTŘINY ZE SLUNCE

Po instalaci elektrárny zašleme žádost o připojení distributorovi. Ve chvíli, kdy je žádost schválena, je systém připojen do distribuční soustavy. S prvním slunečním paprskem začíná Vaše nová fotovoltaická elektrárna generovat první elektřinu pro Vaši domácnost.

DOTACE NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM ZA FOTOVOLTAIKU DO VAŠÍ KASIČKY

Jako poslední krok odesíláme žádost o vyplacení dotace. Příspěvek, o který jsme pro Vás v průběhu procesu zažádali, Vám bude připsán na účet do 2-3 měsíců. (V případě novostavby je o vyplacení dotace žádáno až po zkolaudování stavby – rodinného domu.)

Nenašli jste informaci, která Vás zajímá? Neváhejte se na nás obrátit. Naši zástupci jsou tu pro Vás a vše Vám rádi vysvětlí. Po telefonu, pomocí videohovoru nebo osobně na stavbě či jinde, kde Vám to bude vyhovovat. S V-systém elektro nemusíte o fotovoltaice jen snít. Můžete ji mít 😉

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek