Realizace rekuperace “ventilace letiště” od nás v termínu

Naše firma je jedním z povinných dodavatelů Programu ventilace, jehož garantem je Letiště Praha, a. s.

Program “VENTILACE – RODINNÉ DOMY A BYTY” v tzv. první vlně vyžaduje, aby majitelé bytů a domů ve vybraných obcích (Dobrovíz, Kněževes, Jeneč, Horoměřice a městská část Praha – Přední Kopanina), kterým byla dotace přiznána, zajistili a doložili realizaci systému s rekuperací do konce roku. Pokud ještě nemáte dodavatele, kontaktujte nás. Rekuperaci dodáme včetně montáže v požadovaném termínu.

Jaké služby nabízíme?

  • navrhneme optimální variantu a technické řešení přímo pro Váš dům či byt
  • vybereme tu nejvhodnější rekuperační jednotku a komponenty pro rozvody vzduchu
  • pošleme cenovou kalkulaci na řešení na klíč
  • zkonzultujeme představu, požadavky i možnosti realizace, v případě potřeby upravíme technický návrh
  • zajistíme osobní zaměření stavby, dodávku materiálu i realizaci včetně uvedení systému do provozu a zaregulování na místě
  • dodáme veškeré potřebné dokumenty

Základní informace o dodávce rekuperace

Řízené větrání Vám přinese úlevu od hluku při současném zachování vysokého komfortu vnitřního prostředí i při zavřených oknech, ale i další výhody.

Pro centrální řízené větrání nabízíme 3 typy větracích jednotek pro různé způsoby montáže – nástěnné, podstropní a půdní.

Samotná instalace zpravidla probíhá ve dvou etapách, celkem cca 2-3 dny (dle stavební připravenosti). Nejprve jsou instalovány rozvody včetně rozdělovacích a koncových boxů (cca 1 – 2 dny), v druhé etapě je pak na stěnu zavěšena jednotka, kterou naši odborníci zapojí a uvedou do provozu. Systém je zároveň zaregulován na optimální návrhové průtoky (cca 1 den, zpravidla po vymalování místnosti).

Neváhejte poslat nezávaznou poptávku nebo nás jinak kontaktovat.

Zadat nezávaznou poptávku

Přidat další přílohu

Přihlášení k odběru novinek